spot_img
20.5 C
Târgu Jiu
joi, iulie 25, 2024
Altele
  AcasăActualitateContract pentru construirea unei grădinițe moderne în municipiul Motru

  Contract pentru construirea unei grădinițe moderne în municipiul Motru

  O grădiniță modernă va fi construită în municipiul Motru prin programul derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).
  Victor Banța, secretar general adjunct al MDLPA, a anunțat că  fost semnat contractul de execuție: „Și copii motrenilor vor beneficia de condiții bune în creșe moderne care urmează să fie construite prin programul derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Admnistrației.
  Au fost semnate primele contracte de execuție pentru 15 creșe moderne și eficiente din punct de vedere energetic, incluse în Programul național de construire de creșe, derulat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – a anunțat ministrul Cseke Attila.
  Astfel, primele creșe mari vor fi construite în Alba Iulia, Oradea, Deva, Oltenița, Lugoj și sectorul 2 al municipiului București. În Marghita, Moreni, Drobeta-Turnu Severin, Călărași și Caransebeș vor fi construite creșe medii, în timp ce Petroșani, Motru, Câmpina și Drobeta-Turnu Severin vor beneficia de câte o creșă mică“.
  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!