spot_img
25.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateControale în școli. Sunt vizate cadrele didactice

  Controale în școli. Sunt vizate cadrele didactice

  Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Gorj efectuează verificări în unitățile de învățământ. Reprezentanții ISJ Gorj verifică prezența cadrelor didactice la cursuri, dar și a directorilor unităților de învățământ.

  „ISJ Gorj continuă inspecțiile în școli și luna aceasta. Se verifică prezența la ore, notarea ritmică, respectarea legislației în vigoare, consemnarea corectă a  lucrărilor scrise în cataloage, respectarea programului de lucru al directorilor unităților de învățământ, al personalului didactic, didactic auxiliar și nedidactic, documentele școlare, etc.

  De asemenea, se verifică modul în care a fost parcursă materia prin inspecții de specialitate la ore. Controalele au loc în toate unitățile de învățământ din județ și în toate structurile acestora“, a anunțat Dana Constantinescu, inspectorul general al ISJ Gorj.

   

  Directori de școli, de negăsit

   

  În urma efectuării primelor verificări, reprezentanții ISJ Gorj nu i-au găsit la școală pe unii directori de unități de învățământ, deși aceștia ar fi trebuit să se afle în activitate. Urmează să fie stabilite sancțiuni pentru neregulile constatate

   

   

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: