spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateDiriginte de șantier pentru proiectul de modernizare a transportului public din Târgu...

  Diriginte de șantier pentru proiectul de modernizare a transportului public din Târgu Jiu

  Se caută un diriginte de șantier pentru a urmări lucrările care vor fi executate în vederea modernizării rețele de transport public în municipiul Târgu Jiu. Este un proiect care presupune atât lucrările propriu-zise de modernizare a infrastructurii de transport pe fir, cât și achiziția de mijloace de transport electrice. În momentul de față au fost alocate fonduri pentru achiziția serviciilor de urmărire a lucrărilor care vor debuta cel mai probabil în această primăvară. Dirigenția de șantier este necesară lucrărilor de reabilitare, modernizare și extindere a sistemului de transport public prin troleibuze. Licitația va avea loc în data de 7 februarie, iar bugetul pentru serviciile de dirigenție de șantier sunt evaluate la 240.000 de lei.

  Autoritățile locale din Târgu Jiu au semnat în anul 2020 contractul pentru serviciile de proiectare și asistență tehnică în ceea ce privește proiectul cu finanțare europeană pentru reabilitarea, modernizarea și extinderea sistemului de transport în comun la Târgu Jiu.

  Reprezentanții SC ELECTROPROIECT SA au fost prezenți la sediul primăriei și cu aceasta ocazie am făcut un pas important în implementarea acestui proiect vital pentru municipiu. Este vorba de o finanțare în valoare de 24 de milioane de euro care prevede achiziționarea a încă 15 troleibuze, dintre care 9 cu autonomie extinsă; reabilitarea rețelei de contact pe o distanță de 13,6 kilometri; amenajarea și modernizarea depoului Transloc și, de asemenea, instalarea sistemul „e-tiketing” care va permite achiziționarea biletelor prin metode moderne de plată. Totodată, în baza auto a Transloc au intrat sau vor intra încă 20 de troleibuze electrice.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: