spot_img
21.7 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iulie 20, 2024
Altele
  AcasăActualitateCreșă nouă în comuna Bălești și o extindere de unitate de învățământ

  Creșă nouă în comuna Bălești și o extindere de unitate de învățământ

  Autoritățile locale din comuna Bălești fac investiții majore în sistemul de învățământ din comună, pentru că acest sector reprezintă o prioritate pentru primarul Mădălin Ungureanu.

  O creșă va fi construită în comuna Bălești, iar o grădiniță va fi extinsă. Autoritățile susțin că sunt spații insuficiente, deoarece mai mulți tineri s-au mutat în localitate, în ultima perioadă.

  Creșa va fi construită de către Compania Națională de Investiții (CNI). Primarul comunei Bălești, Mădălin Ungureanu, susține că amplasamentul a fost predat și că urmează ca lucrările să înceapă în perioada următoare: „Amplasamentul a fost predat către CNI pentru construirea unei creșe în cadrul proiectului «Creșe pentru România». Noua creșă va fi construită lângă Școala „Antonie Mogoș” și va avea o capacitate de 40 de locuri, iar valoarea totală a investiției este de două milioane de euro de euro”.

  Licitație pentru extinderea grădiniței din satul Cornești

  De asemenea, grădinița din satul Cornești va fi extinsă, pentru a putea funcționa în regim de program prelungit. „Suntem în faza de licitație pentru extinderea grădiniței din satul Cornești. Ne dorim să o facem cu program prelungit, la fel ca grădinițele din Bălești și Ceauru, deoarece există o cerere mare din partea părinților“, a mai precizat primarul Mădălin Ungureanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!