spot_img
12.1 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateCrește gradul de ocupare a saloanelor din Spitalul Județean de Urgență Târgu...

  Crește gradul de ocupare a saloanelor din Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu

  Din ce în ce mai mulți pacienți vin să se interneze la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, după ce numărul de cazuri de COVID-19 s-a redus. Astăzi mai era un singur pacient infectat cu SARS-CoV-2 la secția de ATI, unde sunt în total 12 paturi, iar la secția de la Boli Infecțioase mai sunt internați doar cinci pacienți pe cele 50 de paturi.

  „A crescut numărul de pacienți care se adresează spitalului nostru. Probabil că au avut o anumită teamă de acest virus și de asta au preferat să nu vină la spital“, a precizat Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu. Acesta a spus că gradul de ocupare a saloanelor depășește 50%.

  Se vor reduce numărul de paturi pentru cazurile de COVID-19

  Urmează ca în perioada imediat următoare să se reducă numărul de paturi pentru pacienții cu COVID-19. „Avem făcută o analiză și în aceste zile vom depune la DSP o propunere de reducere a numărului de paturi pentru pacienți pozitivi și suspecți și vrem să dăm deschidem toată secția de Neurologie, unde există o zonă tampon. Trebuie să avem și o rezervă în cazul în care situația se modifică“, a mai menționat Dumitru Vienescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: