spot_img
8 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateCriminal din Gorj condamnat la detenție pe viață. Și-a ucis cu premeditare...

  Criminal din Gorj condamnat la detenție pe viață. Și-a ucis cu premeditare fosta iubită

  Un tânăr de etnie romă din comuna Bengești – Ciocadia a fost condamnat de Tribunalul Gorj la detenție pe viață, pentru uciderea cu sânge rece și cu premeditare a fostei sale iubite.

  Raimond Călin Căldăraru, de 20 de ani, a înjunghiat-o mortal, în vara anului trecut, pe fosta sa iubită, Denisa Martin, din Baia de Fier, în vârstă de numai 19 ani. Instanța de judecată a stabilit că acesta se face vinovat de comiterea infracțiunii de omor calificat cu premeditare.

  Raimond Căldăraru a fost obligat de instanța de judecată să plătească despăgubiri de 200.000 de lei familiei victimei. Acesta are interdicție de a se apropia de membrii familiei Denisei Martin timp de 5 ani. Tribunalul Gorj l-a condamnat la detenție pe viață, dar sentința nu este definitivă și poate fi contestată.

  Poliția acuzată de lipsă de reacție

  Crima comisă în vara anului 2021 a șocat opinia publică, atât prin modul în care s-a produs, cât și ca urmare a faptului că, anterior, tânăra ceruse ajutorul poliției, deoarece era amenințată și urmărită de către fostul iubit.

  Denisa Martin a fost urmărită în trafic de Raimond Călin Căldăraru. Mașina în care se afla victima alături de alți prieteni a fost blocată de către criminal, care a prins-o și a înjunghiat-o de mai mupte ori cu un briceag, după care a urcat-o pe bancheta din spate a unui autoturism BMW, iar apoi a pornit în trombă spre Târgu Jiu.

  „În jurul orelor 00.20, după oprirea acestui autoturism pe raza satului Cernădie, comuna Baia de Fier, suspectul a coborât din autoturism, s-a înarmat cu un briceag, pe care l-a scos din portiera autoturismului său, situată în dreptul scaunului șoferului, s-a îndreptat spre autoturismul în care se afla victima. Aceasta din urmă a fugit către autoturismul unui alt martor, încercând să-şi asigure scăparea prin intrarea în acel autoturism, însă nu a reușit, întrucât suspectul a doborât-o la pământ, s-a poziționat deasupra acesteia şi a ridicat brațul înarmat cu briceagul şi a aplicat cu intensitate mai multe lovituri victimei în zone vitale, care au condus ulterior la decesul acesteia. Imediat după aplicarea loviturilor, dar înainte de a interveni decesul victimei, suspectul a transportat-o pe aceasta în interiorul autoturismului său, lipsind-o în mod ilegal de libertate, după care a demarat cu viteză şi a transportat-o până în municipiul Târgu-Jiu, pe strada România Muncitoare, la locuința unei alte persoane”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

  Cu toate că prietenii tinerei au sunat la 112, mașina nu a putut fi oprită de polițiști până la Târgu Jiu, pe o distanță de peste 50 km.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: