spot_img
16.3 C
Târgu Jiu
marți, octombrie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateCriză financiară la Primăria Fărcășești. Angajații au primit doar jumătate din salariu

  Criză financiară la Primăria Fărcășești. Angajații au primit doar jumătate din salariu

  Primăria comunei Fărcăşeşti traversează o adevărată criză financiară din cauză că principalul contribuabil, Complexul Energetic Oltenia (CEO), nu a virat sumele de bani la bugetul local. Din acest motiv, cei 25 de salariaţi ai Primăriei comunei Fărcăşeşti, dar şi ce 15 angajaţi de la societatea de gospodărie comunală a Consiliului Local au încasat doar jumătate din salariul pe luna trecută. „Aveam de încasat pe primul trimestru o sumă de 1,2 milioane de lei, dar am primit doar 200.000 de lei. Sperăm că vom beneficia de aceşti bani în perioada următoare şi că lucrurile se vor regla. CEO a avut o serie de probleme, în sensul că a trebuit să achiziţioneze certificatele de carbon şi nu a mai avut fonduri şi pentru alte cheltuieli. Nu suntem doar noi afectaţi, ci toate primăriile pe raza cărora îşi desfăşoară activitatea“, a spus primarul comunei Fărcăşeşti, Constantin Drăgoescu.

  Primăria Fărcășești nu a primit fonduri de la Consiliul Judeţean Gorj

  Primarul din Fărcăşeşti spune că nu a primit vreun leu de la Consiliul Judeţean Gorj: „Au mai existat şi în trecut situaţii de acest gen, dar lucrurile s-au îndreptat mai repede. Este greu, mai ales că nu am primit niciun leu de la Consiliul Judeţean Gorj“.

  Constantin Drăgoescu susține că salariații au înțeles situația: „Salariaţii au înţeles situaţia şi speră că lucrurile se vor îndrepta. E neplăcut pentru că această situaţie se înregistrează înainte de sărbătorile Paştelui“.

  Persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii acestora nu au fost afectați

  Edilul susţine că însoţitorii persoanelor cu dizabilităţi şi persoanele care suferă de probleme de sănătate nu au fost afectaţi și au primit toate drepturile bănești: „În localitate sunt 27 de însoţitori ai persoanelor cu handicap şi 15 persoane care suferă de probleme de sănătate, care şi-au primit drepturile băneşti fără să fie afectaţi în vreun fel“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: