spot_img
19.1 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăActualitateCum își promovează un primar din Gorj, comuna!

  Cum își promovează un primar din Gorj, comuna!

  Localitatea Baia de Fier este una dintre cele mai vizitate din județul Gorj. Acum, la început de sezon turistic, autoritățile s-au gândit să își promoveze principalele atracții din zonă. Primarul localității mizează pe tradiția locurilor și pe frumusețile naturii pentru a atrage turiști.

  „În calitate de primar al localității Baia de Fier, vă invit să descoperiți nu doar locurile frumoase pe care ni le-a lăsat Dumnezeu aici, ci și oamenii minunați care au grijă de moștenirea Lui.

  Sunt locuri de care vă veți îndrăgosti de la prima vizită.
  -Peștera Muierilor-cel mai vizitat obiectiv speologic din România, dar și prima peșteră electrificată din țara noastră. Are a 4-a cea mai lungă galerie vizitabilă din Europa (aproximativ 1km).
  -Transalpina (Drumul Regelui)-cea mai înaltă șosea din România
  -Cheile Galbenului-locul ideal pentru alpinism dar și pentru o experiență inedită plină de adrenalină dacă veți alge să zăboviți în hamacele amplasate la 200 de metri altitudine
  -Proiectul ”Hamace la înălțime – 800 m față de nivelul mării, 200 m față de cota de referință” a intrat în Cartea Recordurilor. Este singurul loc din România și din Europa unde te poți relaxa trăind o asemenea experiență.

  Vă invit să vă bucurați alături de oamenii locului la evenimentele culturale locale. Să apreciați tradițiile pe care noi, aici, la Baia de Fier, le promovăm din generație în generație.

  Desigur, vă invităm să vă bucurați atât de produsele culinare tradiționale obținute în gospodăriile localnicilor, cât și de cele ale meșterilor populari care organizează în localitatea noastră diferite târguri cu vânzare. Și, dacă doriți doar să fiți departe de agitația urbană, veți găsi în Baia de Fier, stațiune turistică de interes local, numeroase pensiuni primitoare care vă vor oferi cele mai bune condiții de cazare”, a transmis primarul Dumitru Turbăceanu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: