spot_img
6.2 C
Târgu Jiu
vineri, aprilie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateParaschiv nu mai vrea să fie director la Transloc

  Paraschiv nu mai vrea să fie director la Transloc

  Divergențele cu primarul Marcel Romanescu îl fac pe directorul Transloc să se gândească la plecarea din fruntea instituției.

  Mandatul lui Mihai Paraschiv expiră în 2023 și, potrivit acestuia, din cauza tensiunilor acumulate din conflictul public pe care îl are cu Romanescu, nu își dorește să continue.

  „Mandatul meu se termină anul acesta, decembrie 2023. Nu am spus niciodată dacă vreau să continui sau nu. Nu pot să lucrez într-o astfel de stare de tensiune. Dar să spui că în trei ani de zile nu s-a întâmplat nimic deși eram singurul Municipiu din țară care funcționa cu acele autobuze vechi… ”, susține Mihai Paraschiv.

  Din păcate, în ceea ce privește investițiile de la Transloc, acestea riscă să nu fie realizate la timp și, astfel, să fie pierdute fondurile europene. Acest proiect prevede 15 noi trolee, modificarea în totalitate a reţelei de transport, schimbarea în totalitate a sediului de la Transloc şi prelungirea actualei reţele. Valoarea proiectului obținut din finanțări europene este de peste 24 de milioane de euro.
  „Lucrările sunt în grafic dar se lucrează foarte greu. În acest moment, din punct de vedere al stâlpilor, infrastructurii, mare parte din lucrare e terminată. Până la jumătatea lunii iunie vor veni încă 6 troleibuze. Tronsonul de la Piața Mare până la Bârsești este tot schimbat. Se lucrează la stația de redresare din Piața Mare, urmează cea de pe Izlaz. Din lucrările efective nu a fost decontată jumătate din investiție. Dacă investiția nu este gata, se pierd banii europeni”, a transmis Mihai Paraschiv la Radio Infinit.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: