spot_img
18.9 C
Târgu Jiu
sâmbătă, iunie 3, 2023
Altele
  AcasăActualitateDe când va fi deschis bazinul acoperit de înot de la Târgu...

  De când va fi deschis bazinul acoperit de înot de la Târgu Jiu

  Autoritățile locale promit deschiderea noului bazin acoperit de înot de la Târgu Jiu. Potrivit reprezentanților Primăriei Târgu Jiu, bazinul de înot construit de Compania Națională de Investiții va fi deschis publicului, începând cu luna februarie. Investiția este preluată de către Edilitara Public care a lucrat la un Regulament de funcționare. Acesta prevede o dublă administrare. De la ora 08,00 la ora 14,00 bazinnul va putea fi folosit în mod gratuit de către elevii din Târgu Jiu, în baza programărilor venite de la unitățile de învățământ prin profesorii de sport. După ora 16,00, accesul va fi liber în baza unor abonamente sau a unei taxe de intrare care va fi diferită pentru adulți, copii și pensionari.

  Bazinul de înot va putea fi închiriat și de către instructorii de înot care nu au la dispoziție infrastructura necesară pentru a face ore. Deocamdată, nu este stabilit dacă la nivelul Clubului Sportiv Municipal Târgu Jiu va funcționa o secție de înot, având în vedere interesul major în legătură cu bazinul acoperit. Vor fi foarte multe persoane interesate să folosească baza sportivă respectivă și, astfel, programul va fi unul foarte aglomerat.

  Bazinul de înot de la Târgu Jiu, pentru care a fost realizată recepția toamna aceasta, a costat peste 2 milioane de euro.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: