spot_img
21.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateDe sărbători, SOCERAM, partenerul de încredere al DGASPC Gorj

  De sărbători, SOCERAM, partenerul de încredere al DGASPC Gorj

  Societatea SOCERAM SA, care va deschide fabrica de BCA la Târgu Cărbunești, continuă parteneriatul cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Gorj.

  După ce, în urmă cu doi ani, aceeași societate a donat copiilor de la Complexul de Servicii Comunitare pentru Copilul în Dificultate (CSCCD) Târgu-Cărbunești și celor găzduiți în Casa de tip familial pentru copilul separat temporar sau definitiv de părinții săi “Petrești” din Târgu-Jiu mai multe produse IT, anul acesta firma vine, în prag de sărbători, cu o nouă sponsorizare consistentă.
  Astfel, toți copiii din sistemul de protecție specială al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj vor primi cadouri constând în pachete cu dulciuri, sucuri și alte produse specifice sezonului.

  „Mai mult decât atât, reprezentanții societății SOCERAM ne-au promis că acest parteneriat va continua, cadourile de sărbători oferite copiilor din sistemul de protecție devenind o tradiție.
  Mulțumim reprezentanților SC SOCERAM SA pentru faptul că sunt alături de noi. Îi asigurăm de respectul și aprecierea noastră și le dorim Sărbători Fericite alături de cei dragi!”, a transmis directorul general al DGASPC Gorj, Diaconescu Laurențiu-Claudiu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!