spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateDe teama facturilor vrea să închidă centrul de vaccinare din oraș

  De teama facturilor vrea să închidă centrul de vaccinare din oraș

  Autoritățile locale din Gorj, tot mai afectate de plata utilităților mari. Primarul din Motru susține că, de frica facturilor, ia în calcul închiderea centrului de vaccinare din oraș.  În cadrul acestui centru are loc, de astăzi, și imunizarea copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani.

  “Iau în calcul închiderea centrului de vaccinare. Ne-a venit o factură la gaze de 35 de mii de lei în condițiile în care nu depășeam 5000 – 7000 de lei pe lună. Avem pe noiembrie – decembrie 35 de mii de lei la gaze. Acum mă aștept ca și la energia electrică să vină una dublă sau triplă față de cea obișnuită și atunci îmi pun întrebarea dacă mai are rost ca acest centru de vaccinare, pe lângă cheltuielile cu personalul și alte materiale necesare, să mai funcționeze. Avem energia, apa și gazul undeva la 50 de mii de lei și se vaccinează 8-10 persoane pe zi cu prima doză”, a declarat primarul Cosmin Morega, la Radio Infinit.

  Morega susține că nu doar la primărie i-au venit facturi umflate și acasă a simțit la portofel scumpirile din ultima perioadă. „Mi-a venit o factură la energie electrică de 600 de lei. Factura mea pe două luni la o casă normală de 90 de metri pătrați a ajuns undeva la 1000 de lei. Eu consider că e enorm în comparație cu anul trecut când plăteam cel mult 200 de lei cu aceleași echipamente și același consum de energie”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: