spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăActualitateDGASPC Gorj are nevoie de un medic specialist

  DGASPC Gorj are nevoie de un medic specialist

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj are nevoie de serviciile unui medic specialist. Acesta va asigura activitățile de evaluare și reevaluare complexă și managementul de caz pentru copii cu dizabilități. Medicul specialist care va fi încadrat în baza unui contract de prestări servicii va lucre 4 ore pe zi.

  Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj a anunțat că serviciile de evaluare și reevaluare a copiilor cu dizabilități trebuie să fie asigurate pentru perioada 17.06.2024 – 31.12.2024, cu posibilitatea de prelungire pentru perioada 01.01.2025 – 30.04.2025. Prestațiile vor fi la plata cu ora. Suma stabilită este de 60,48 de lei ora pentru 544 de ore de activitate în primul interval de timp menționat, cu posibilitatea de prelungire a activităților, în funcție de nevoie.

  Unitățile din sănătate și cele din asistență socială se confruntă cu o lipsă a personalului medical de specialitate. Cele mai mari nevoi sunt pentru medicii specialiști. De altfel, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj încearcă de mai mult timp să angajeze un medic primar.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!