spot_img
30.4 C
Târgu Jiu
luni, iulie 15, 2024
Altele
  AcasăEconomicCEO începe acordarea unei facilități către salariați

  CEO începe acordarea unei facilități către salariați

  Angajații Complexului Energetic Oltenia vor intra în posesia unui beneficiu, începând cu data de 17 iunie. Este vorba despre cota de 10 tone de cărbune. A fost aprobat Regulamentul pentru distribuirea cotei de cărbune către angajați. Prețul stabilit este de 129,8 lei. Pentru tot ce va depăși 10 tone, prețul va fi de peste 198 de lei. Cererile pentru cota de cărbune se depun până pe 31 iulie. 

  Ridicarea cotelor de lignit se va face în perioada 17 iunie – 29 noiembrie. Vor fi în total 9 puncte de încărcare. Transportul va intra în sarcina angajaților. Cota de cărbune este acordată în baza Contractului Colectiv de Muncă, negociat între sindicatele și administrația Complexului Energetic Oltenia. Este o facilitate de care beneficiază numai angajații care depun în prealabil o cerere în acest sens.

  Este un ajutor acordat doar pentru încălzire și nu poate fi valorificat. De altfel, în acest sens, beneficiarii semnează un angajament că nu vor vinde cărbunele, ci îl vor folosi pentru încălzirea propriei gospodării în perioada de iarnă sau pentru încălzirea locuințelor rudelor de gradul 1 sau 2.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!