spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateDispută între o femeie de afaceri din Târgu Jiu și viceprimarul Bejinaru

  Dispută între o femeie de afaceri din Târgu Jiu și viceprimarul Bejinaru

  Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, a avut o dispută pe Facebook cu Mirela Păduraru, o cunoscută femeie de afaceri. Aceasta a sesizat că, în urma unor lucrări, i-a fost blocat accesul pe proprietatea sa, deoarece diferența dintre nivelul străzii și cel al proprietății sale este foarte mare, iar mașinile nu pot să intre în curte.

  „Numele meu este Mirela Paduraru și vă scriu în calitate de administrator al ROMANIA HIDRO SERVICE SRL TG JIU, cu sediu în str Primăverii, nr 3.
  Doleanța mea, în numele firmei, este SĂ GĂSIȚI CÂT MAI RAPID O SOLUȚIE pentru a asfalta străduța unde am locația de petreceri pentru copii, din Str Primaverii, nr 5…pentru că efectiv acea stradă a fost distrusă, când au băgat câteva utilități și trotuar, iar acum ni se spune că trebuie să așteptam să se conecteze alții la gaze…
  Adică, ce vreți să spuneți, că nu se poate trage o țeavă și să se ducă la fiecare casă și parcelă, și apoi, fiecare să se lege când dorește? Că n-am mai pomenit așa ceva…
  Mi-ați blocat intrarea în parcarea de la locație. Eu făcusem terasament cu pietriș, special să nu se adune apa și să astup gropile, putând astfel sa intrăm în parcare, iar acum este dezastruuuu… O să vă trimit o filmare, înainte să chem presa…pentru ca e BATAIE DE JOC, efectiv!
  Repet…GĂSIȚI O SOLUȚIE CĂ ACEASTĂ STRADĂ SĂ FIE ASFALTATĂ CÂT MAI RAPID…că de spectacole și circuri vă place să vă ocupați, acolo, la Primărie, dar de lucruri serioase nu vă agitați să găsiți soluții plauzibile și practice“.

  Ca să fie mai convingătoare, Mirela Păduraru i-a trimis viceprimarului și o filmare cu modul în care arată strada și accesul.

  Ce i-a răspuns viceprimarul Bejinaru

  Viceprimarul Bogdan Bejinaru i-a răspuns femeii de afaceri că societatea Distrigaz are de făcut anumite branșamente la gaze: „Pe Aleea Primăverii este în derulare un proiect de Investiții al primăriei. Am introdus canalizarea menajeră, alimentarea cu apă și urma asfaltarea. Din păcate, a trebuit sa sistăm lucrările de asfaltare deoarece societatea Distrigaz are de făcut extinderea de rețea și 4 branșamente. Imediat ce vor termina, vom asfalta strada“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: