spot_img
13.6 C
Târgu Jiu
duminică, mai 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateDoar șase localități din Gorj au fost cadastrate integral

  Doar șase localități din Gorj au fost cadastrate integral

  Lipsă acută de personal la Oficiul de Cadastru Gorj

  Programul național de cadastrare se desfășoară cu dificultate în județul Gorj. Până acum, doar șase localități au fost cadastrate integral.

  „În Gorj s-au cadastrat intengral doar șase unități administrativ-teritoriale: Bustuchin, Logrești, Hurezani, Turceni, Țicleni și Crasna.

  O lucrare de cadastru pe întreg teritoriul unei unități administrativ teritoriale nu este tocmai ușoară pentru autoritățile locale, nici pentru prestatori și nici pentru noi ca să verificăm, să recepționăm o astfel de lucrare“, a spus Marius Mănescu, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliare Gorj, la o emisiune de la Gorj Tv.

  Cadastriștii se plâng de creșterea prețurilor la energie și combustibil

  Cei care efectuează lucrările de cadastrare se plâng de faptul că prețurile la combustibil și energie au crescut, astfel că și tarifele ar trebui majorate: „La ultimele întâlniri pe care le-am avut cu prestatorii, aceștia au transmis că s-au scumpit cheltuielile cu motorina, benzina, energia, iar acești prestatori suportă din banii firmelor lor, o bună perioadă de timp, până ajung să încaseze astfel de lucrări. Plătesc salariile, consumă motorină și alte materiale“, a mai precizat Marius Mănescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: