spot_img
17.8 C
Târgu Jiu
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Altele
  AcasăActualitateDoctorul Niculescu dezvăluie de ce a luat 7 luni de fără plată

  Doctorul Niculescu dezvăluie de ce a luat 7 luni de fără plată


  Medicul Bogdan Niculescu, șeful secției de Ortopedie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, susține că decizia de a intra în concediu fără plată este una personală.

  „Nu mi-am dat demisia, ci sunt în concediu fără plată. Am depus cererea cam cu o lună în urmă și este pe tot anul 2022. Nu sunt genul care, dacă aș avea un conflict, să plec, ci aș rezolva această problemă acolo. Au fost motive personale care au stat la baza acestei decizii. Sunt anumite probleme pe care trebuie să le rezolv și nu se pune problema că aș fi supărat pe ceva sau pe cineva“.

  Medicul a precizat că își dorea să realizeze operații pe coloană alături de un neurochirurg, dar nu s-a putut realiza transferul acestuia: „Era o dorință de a mea de a face anumite intervenții pe coloană cu un medic din Germania și trebuia să găsim o formă ca acel coleg să opereze împreună cu mine la spital. Proiectul nu s-a putut realiza din diverse motive care țin de legislație, nu de dorința sau voința unor factori de decizie din spital. Nu am nimic de reproșat conducerii“, a spus Bogdan Niculescu la Radio Infinit.

  Cine a preluat conducerea Secției Ortopedie

  Medicul Dascălu a preluat conducerea Secției de Ortopedie. Medicul Bogdan Niculescu a precizat că activitatea nu va avea de suferit, deoarece sunt suficienți medici: „Probabil că domnul doctor Dascălu a preluat șefia Secției Ortopedie. Lucrurile vor merge ca și până acum. Nimeni nu este de neînlocuit. Sunt șapte colegi ortopezi care au rămas în continuare să activeze în cadrul Secției de Ortopedie. Totul se va desfășura ca și până acum. Nu cred că va fi o problemă în desfășurarea activității“.

  „Intenționez să revin“

  Medicul Bogdan Niculescu spune că vrea să revină în cadrul Spitalului Județean: „Intenționez să revin. Nu intenționez să plec definitiv, sau să am alte proiecte. A fost o problemă pe moment, că am anumite probleme de rezolvat, să le pun în ordine și cred că așa este și corect, în această perioadă, în condițiile în care se pune probleme dacă activez la stat sau în mediul privat, să le combin pe amândouă. Cel mai corect este să rămân, deocamdată, în mediul privat“.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: