spot_img
19.7 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateDosar penal după un incendiu în care au ars deșeuri abandonate

  Dosar penal după un incendiu în care au ars deșeuri abandonate

  Comisarii Gărzii de Mediu Gorj au sesizat autoritățile competente, în urma unui incendiu care a avut loc, miercuri, 6 aprilie, în municipiul Motru.

  „Comisarii Gărzii de Mediu Gorj împreună cu reprezentanții politiei Municipiului Motru, au participat ieri 06 aprilie la un incendiu pe raza localității Motru unde printre alte bunuri materiale au ars și deșeuri abandonate. În urma cercetărilor efectuate s-a întocmit dosar penal pentru persoanele care au generat incendiu“, au anunțat reprezentanții Gărzii de Mediu Gorj.

  Incendiu a scăpat de sub control

  Potrivit reprezentanților Poliției Locale Motru, focul a fost aprins pentru a arde resturi vegetale în urma curățeniei de primăvară, dar a scăpat de sub control și s-a extins la cotețele de păsări din apropiere, producând daune materiale atât proprietarului, cât și vecinilor. „A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a stinge și limita incendiul produs pe dealul Prigoriu. Persoana vinovată de producerea incendiului a fost identificată, urmând a fi luate măsurile legale.

  Atragem din nou atenția asupra pericolului pe care îl prezintă incendiile de vegetație și resturi vegetale in aceasta perioada!

  Persoanele vinovate de producerea incendiilor vor fi aspru sancționate, având în vedere că legea interzice cu desăvârșire incendierea vegetației, miriștilor, sau deșeurilor de orice fel rezultate in urma activităților agricole!“, au anunțat reprezentanții Poliției Locale Motru

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: