spot_img
16.1 C
Târgu Jiu
luni, octombrie 2, 2023
Altele
  AcasăActualitateDotări de 900.000 de euro pentru unitățile școlare din Motru 

  Dotări de 900.000 de euro pentru unitățile școlare din Motru 

  Unitățile de învățământ din municipiul Motru vor beneficia de echipamente moderne și mobilier. A fost aprobat un proiect cu finanțare în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență. Bugetul pentru proiect este de 900.000 de euro.

  Planul autorităților locale este de a dota cu mobilier modern și cu materiale didactice toate unitățile de învățământ de pe raza municipiului. Proiectul prevede și achiziția de echipamente digitale, care să intre în dotarea școlilor și a liceelor din Motru. Este vorba de copiatoare, proiectoare, computere și alte tipuri de echipamente IT. Proiectul a fost admis și urmează să fie semnat contractul de finanțare.

  Autoritățile din Motru și-au propus ca, în perioada următoare, să rezolve și problema utilităților pentru școlile din localitate. Astfel, obiectivul este ca toate unitățile școlare să fie prevăzute cu centrale pe gaze naturale. În momentul de față, toate clădirile cu spații de învățământ sunt legate de sistemul centralizate de alimentare cu apă caldă și căldură. Acesta este gestionat de Uzina de Agent Termic și Alimentare cu Apă.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: