spot_img
28.6 C
Târgu Jiu
duminică, iulie 21, 2024
Altele
  AcasăActualitateDotări noi pentru Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj

  Dotări noi pentru Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj

  Consiliul Județean Gorj a depus spre finanțare proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a C.S.E.I. Târgu Jiu și C.J.R.A.E. Gorj”, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență al României, Componenta C15: Educație.

  Obiectiv general al proiectului reprezintă „Creșterea capacității de reziliență a sistemului educațional prin dotarea cu echipamente TIC, mobilier și materiale educaționale a instituțiilor de învățământ aflate în coordonarea județeană, în vederea asigurării la un proces educațional de calitate, modern și incluziv”.

  Obiectivele specifice ale proiectului sunt:
  – dotarea cu echipamente TIC, mobilier și materiale educaționale a Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu-Jiu.
  – dotarea cu echipamente TIC, mobilier și materiale educaționale a Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică (C.J.A.P.) din cadrul C.J.R.A.E. Gorj.

  CJRAE Gorj
Proiectul „Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a C.S.E.I. Târgu Jiu și C.J.R.A.E. Gorj” are un buget de 1.145.609,34 lei, fără TVA și vizează:
  dotarea a 22 săli de clasă cu echipamente IT din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu, dotarea laboratorului IT din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu; dotarea a 22 săli de clasă cu mobilier specific din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu;dotarea cu echipamente și mobilier specific a două cabinete din cadrul Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Târgu Jiu: Cabinet terapie psihomotrică și Cabinet terapie ocupațională și dotarea cu echipamente și mobilier specific a cabinetului aferent Centrului Județean de Asistență Psihopedagogică (C.J.A.P.) din cadrul Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!