spot_img
15.2 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 31, 2023
Altele
  AcasăActualitateTransport public, în Zona Metropolitană, doar pe hârtie

  Transport public, în Zona Metropolitană, doar pe hârtie

  Primarii localităților ce fac parte din Zona Metropolitană Târgu Jiu trebuie să plătească dacă vor transport public în comun. Directorul Transloc, Mihai Paraschiv, susține că nu există autofinanțare din plata unor biletelor.

  Conducerea Transloc dezvăluie motivele pentru care transportul public în comun, pentru zonele limitrofe Municipiului Târgu Jiu, pare un vis. La mijloc este vorba despre subvenționarea acestui serviciu.

  „Primul pas pentru zona metropolitană e pe zona pe transport. În momentul în care ai stabilit că trei localități care doresc să facă apsul spre un transport public în comun. trebuie să se autorizeze la Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice. Sunt anumite chestiuni care pot fi copiate de la unii. O să merg la Alba Iulia, au un sistem bine pus la punct. Oricum, aceste curse trebuie să fie finanțate, transportul public nu se autofinanțează. Primarii nu vor fi mulțumiți dar nici nu putem să amestecăm cu Târgu Jiu, aici sunt alte situații”, a declarat Mihai Paraschiv, la un post de radio local.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: