spot_img
19.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateDozatoare și asistență medicală la corturile din Târgu Jiu

  Dozatoare și asistență medicală la corturile din Târgu Jiu

  Autoritățile din Târgu Jiu au dispus toate măsurile necesare pentru a veni în sprijinul cetățenilor care, de nevoie, se află pe stradă în timpul orelor caniculare.

  La corturile amplasate în oraș, pe lângă dozatoare cu apă, cetățenii beneficiază de asistență medicală. De asemenea, aceștia pot apela la centrele de protecția aflate în subordinea Primăriei Târgu Jiu.

  „Am luat măsurile necesare pentru a veni în sprijinul persoanelor ce au de suferit de pe urma efectelor caniculei. La nevoie, cetățenii pot apela la ajutorul personalului Cluburilor Vârstei a Treia din străzile Constantin Brănișteanu și Mioriței, Direcției de Protecție Socială din strada Oltețului nr. 5, Centrului Magnolia din strada Constantin Brâncuși nr. 53 (vizavi de Super 2000), în intervalul orar 08:00 – 16:00.
  Totodată, 4 corturi au fost instalate în puncte cheie din municipiu (cele două piețe, Parcul Lido și centrul pietonal). Aici au fost instalate dozatoare de apă și se oferă asistență medicală asigurată de asistente medicale din cadrul Direcției de Protecție Socială, zilnic între orele 10:00 – 18:00.
  La nivelul municipiului Târgu Jiu sunt 76 de cișmele în spațiul public, la care se adaugă cele situate în piețe”, a transmis primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: