spot_img
Altele
    AcasăSportEchipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu s-a reunit

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu s-a reunit

    Echipa de handbal feminin CSM Târgu Jiu s-a reunit luni, 10 iulie, în vederea începerii pregătirilor pentru sezonul 2023-2024, cel de-al doilea sezon din istoria clubului în Liga Florilor. 

    13 jucătoare care au activat și sezonul trecut la gruparea gorjeană s-au prezentat la reunirea de la Stadionul Municipal: Ekaterina Dzhukeva, Angela Pușcaș, Alexandra Gavrilă, Ana Ciolan, Florența Ilie, Sabine Klimek, Oana Bucă, Bianca Ștefania Chiriță, Ira Zinatullina, Andreea Chiricuță, Mirabela Coteț, Elena Marica Bercu și Alina Chiuchiatu. La reunire au fost prezente și toate cele 6 jucătoare care au semnat în această vară cu CSM Târgu Jiu: Simone Bohme, Andreea Mihart, Laura Moldovan, Sabrina Lazea, Teodora Popescu și Andreea Chetraru. La nivelul băncii tehnice, echipa va fi antrenată în continuare de Liviu Andrieș, ca principal, ajutat de secundul Andrei Enache, Gore Albici, antrenor cu portarii și Petre Tocaru, maseur.

    CSM Târgu-Jiu i-a cooptat în staff-ul tehnic, în această vară, și pe Marcel Dobre, fizioterapeut, și Filip Cîrciumaru, kinetoterapeut.

    La reunire au fost prezente și o serie de jucătoare care au activat sezonul trecut la echipa de junioare 2 a CSM Târgu Jiu: Alesia Cismașu, Raluca Chiriac, Cristina Chirea și Ancuța Minodora. Acestea vor face pregătirea din această vară alături de echipa de senioare. Din sezonul 2023-2024, FRH a hotărât să se joace și campionatul de tineret, fiecare echipă din Liga Națională fiind obligată să aibă și formație de tineret. Astfel, CSM Târgu Jiu se pregătește intens și pentru această competiție și le-a cooptat la pregătire pe cele patru junioare de la Târgu Jiu, dar și pe Andreea Cercel, venită de la Neptun Constanța, și pe Dalia Cîmpean, de la CSM Deva. Acestea se vor pregăti alături de echipa de senioare până ce se va stabili exact programul și modul de desfășurare al campionatului de tineret.

    Handbalistele au făcut primul antrenament

    Noua echipă a CSM Târgu Jiu a făcut un prim antrenament sub comanda antrenorului Liviu Andrieș și a staff-ului său, sesiunea de pregătire fiind compusă din alergări și exerciții de reacomodare la efort. Formația pregătită de Liviu Andrieș și Andrei Enache se antrenează pe Stadionul Municipal din Târgu Jiu și în Sala Sporturilor. Cea mai mare parte a programului de pregătire se va desfășura pe plan local, iar prima parte a pregătirii este rezervată încărcării de natură fizică.

    Lucrări de modernizare la Sala Sporturilor

    La reunire a participat și primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, directorul CSM Târgu Jiu, Robert Bălăeț, și Dan Ilieș, coordonatorul secției de handbal a grupării gorjene. Primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a dat asigurări că vor fi efectuate toate lucrările de modernizare la Sala Sporturilor, în conformitate cu cerințele EHF, competiție în care CSM Târgu Jiu va evolua în premieră în acest sezon: „Ne dorim ca meciurile europene să se dispute la Târgu Jiu. Nu luăm în calcul o altă variantă, chiar dacă este o presiune suplimentară pe autoritatea locală, pentru că trebuie să îndeplinim toate condițiile și le vom îndeplini, de asta sunt sigur”.

    Te-ar mai putea interesa

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
    Introduceți aici numele dvs.

    Ultima oră!

    Comentarii recente

    error: Content is protected !!
    %d blogeri au apreciat: