spot_img
14.6 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateDronă pentru prinderea celor care aruncă deșeuri în spații interzise

  Dronă pentru prinderea celor care aruncă deșeuri în spații interzise

  Poliția Locală Târgu Jiu se va dota cu o dronă pentru prinderea celor care aruncă deșeuri în locuri interzise. În ultima perioadă, tot mai multe zone din municipiul Târgu Jiu sunt invadate de deșeuri. Cele mai multe situații de acest fel se înregistrează în zonele de la marginea orașului.

  Florin Băluță, directorul executiv al Poliției Locale Târgu Jiu, a spus că are în plan achiziționarea unei drone, pentru că aceasta le-ar fi de mare ajutor polițiștilor locali: „Luăm în calcul varianta să ne dotăm cu o dronă pentru că ne-ar ajuta în activitatea pe care o desfășurăm“

  Amenzi de 1.000 de lei pentru cei care aruncă deșeuri

  Polițiștii locali organizează în permanență acțiuni pentru depistarea celor care aruncă deșeuri în spații interzise și aplică sancțiuni.

  „Organizăm pânde în toate zonele provenite din construcții și chiar depistăm persoane care aruncă deșeurile în alte zone decât cele prevăzute de lege. Chiar în zilele trecute au fost identificate persoane care aruncau deșeurile și au fost amendate cu sancțiuni de câte 1.000 de lei“, a spus Florin Băluță.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: