spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
luni, iunie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateDrumarii gorjeni obligați să se transforme în gunoieri

  Drumarii gorjeni obligați să se transforme în gunoieri

  Perioada concediilor dă bătăi de cap drumarilor. De-a lungul șoselelor, zac pet-uri și resturi de ambalaje aruncate de la cei fără bun simț, care se bucură de natură, dar nu o respectă. Este o muncă grea pentru angajații CNAIR, care nu reușesc să strângă toată cantitatea de deșeuri aruncate de cei aflați în tranzit.

  Pe perioada verii, drumarii sunt obligați să se transforme în gunoieri. Pe marginea drumurilor sunt aruncate, la întâmplare, resturi din mașinile celor care pleacă la drum. Din păcate, curățirea spațiilor de pe marginea tronsoanelor amână alte treburi importante pentru angajații de la drumuri. „Colegii noștri, în loc să vină să pună un indicator rutier, stau să strângă gunoiul, că altfel apar pozele pe Facebook: uite, nesimțiții, nu fac nimic!”, a declarat Cristi Tudor, angajat al DRDP Craiova.

  Chiar și în zonele special amenajate, la fața locului, pubelele amplasate nu fac față. De cele mai multe ori tomberoanele sunt pline, autoritățile fiind acuzate că nu ridică la timp gunoiul depozitat corespunzător. „Cineva ne acuza că nu golim tomberoanele. Vă spun că le golim, dar nu facem față. Acasă, când ai coșul de gunoi plin, arunci pe lângă sau pui în altă pungă?! Ai găsit coșul plin, îți păstrezi punga de gunoi în mașină și o arunci la următoarea parcare. Și întâmpinăm, în continuare, mari probleme cu gunoiul adus de acasă. Se vede că este de acasă pentru că nu merge nimeni cu sac de 120 de litri, plin cu gunoi, în mașină. Colegii noștri, în loc să vină, să vă pună un indicator rutier, stau să strângă gunoiul, că altfel apar pozele pe Facebook în care ne acuză că nu facem nimic! Noi nu suntem gunoieri, deci, drumarii nu sunt gunoieri, lumea trebuie să înțeleagă asta”, a mai declarat Cristi Tudor, la un post TV online.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: