spot_img
17.7 C
Târgu Jiu
luni, iunie 17, 2024
Altele
  AcasăActualitateUtilaj de 1.5 milioane de lei la Edilitara

  Utilaj de 1.5 milioane de lei la Edilitara

  Edilitara Public SA, societate aflată în subordinea Consiliului Local Târgu Jiu, își îmbunătățește parcul de utilaje. Recent, unitatea a fost dotată cu o mașină de asfaltare.

  Utilajul va fi folosit pentru lucrările desfășurate pe raza Municipiului Târgu Jiu.
  Societatea Edilitara executa, la ora actuală, cele mai multe lucrări de reparații și reabilitări străzi din Târgu Jiu. De altfel, autoritățile locale au declarat, în repetate rânduri, că au în plan să schimbe domeniul de activitate al societății, să se axeze pe lucrări de construcții.
  „Intră în producție și cea mai nouă achiziție a noastră cu care am dotat Societatea Edilitara – finisorul de asfalt Vogele.
  Este un utilaj necesar pentru activitatea de asfaltare, cel mai bun model de pe piață, cu o lățime de lucru între 2,5 metri și 5 metri.
  Utilajul a costat 1,5 milioane lei și va face activitatea societății mult mai eficientă, în contextul creșterii continue a volumului de muncă în perioada următoare. Tot mai multe străzi vor fi reabilitate, iar în alte zone se va turna covor de asfalt nou.
  Urmează o perioadă cu foarte multe lucrări la nivelul întregului municipiu și vom continua investițiile pentru a putea acționa cat mai rapid și eficient”, a transmis primarul Marcel Romanescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!