spot_img
12.8 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateEveniment național la Târgu Jiu. Vezi ce se va întâmpla

  Eveniment național la Târgu Jiu. Vezi ce se va întâmpla

  Ziua Națională a Ambulanței din România va fi marcată vineri, 28 iulie, în municipiul Târgu Jiu. Toate structurile ambulanței din țară vor fi reprezentate la această manifestare.

  Conducerea Federației Naționale „Ambulanța“ din România, conducerea Serviciului de Ambulanță Județean și conducerea Sindicatului Salvamed Gorj vor organiza o conferință de presă joi, 27 iulie, de la ora 10.00, în Piața Prefecturii din Târgu Jiu, pentru a-i informa pe cetățeni despre acest eveniment, organizat în premieră în Târgu Jiu.
  Punctul central al manifestării va fi parada ambulanțelor. „Fiecare serviciu de ambulanță din țară va participa, la Târgu Jiu, la acest eveniment, care marchează 117 ani de existență a instituției noastre.
  Ne bucurăm că, în urma eforturilor depuse de Serviciul de Ambulanță Gorj, am reușit să convingem persoanele responsabile din cadrul Ministerului Sănătății și Federației Sindicale Ambulanța să organizăm acest eveniment în orașul lui Brâncuși. A fost dificil pentru că, de obicei, Ziua Națională a Ambulanței se organizează în orașe mari, având în vedere parada ambulanței, care are loc în această zi. Va fi o paradă la care vor participa 55-60 de ambulanțe, inclusiv șalupa din Delta Dunării.
  Toată această coloană va merge 30 de minute cu semnalele acustice pornite prin zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Am reușit să alcătuim un traseu pentru această coloană, în data de 28 iulie“, a spus Tiberiu Tătaru, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: