spot_img
20.8 C
Târgu Jiu
duminică, septembrie 24, 2023
Altele
  AcasăActualitateUrs pe un drum dintr-o comună gorjeană

  Urs pe un drum dintr-o comună gorjeană

  Un urs a fost observat marți, 25 iulie, pe un drum din comuna Bălănești. „Atenție! A fost semnalată prezența unui urs în sat Bălănești, mai precis între școala cu vultur și postul de Poliție. Animalul este considerat periculos. Nu încercați să vă apropiați de el sau să îl hrăniți. Evitați deplasarea în zonă, dacă nu este absolut necesară”, este mesajul transmis de reprezentanții Comunei Bălănești.

  Localnicii sunt speriași mai mult de șacali

  Primarul comunei Bălănești, Ovidiu Pungan, a spus că a fost vorba de un urs de talie mică, furnicar: „Au mai fost cazuri de acest fel chiar zilele trecute, iar oamenii nu se mai sperie așa ușor, zilele trecute, însă, din fericire, ei nu au produs pagube. Chiar și așa, urmează să luăm legătura cu Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportiv Gorj și Direcția Sanitar Veterinară, pentru a vedea ce este de făcut. Eu știu că sunt animale protejate de lege și nu pot fi împușcați, decât în anumite situații“.

  Primarul spune că sătenii sunt înspăimântați mai mult de șacali, deoarece scot niște sunete care se aud în toată comuna.

   

  Te-ar mai putea interesa

  2 COMENTARII

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: