spot_img
20.2 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateExamen pentru două posturi, la Ambulanța Gorj

  Examen pentru două posturi, la Ambulanța Gorj

  Săptămâna viitoare este programat un examen de promovare în funcția de ambulanțier, la Serviciul Județean de Ambulanță (SAJ) Gorj, fiind disponibile două posturi.

  Examenul va avea loc în data de 13.10.2022, la sediul instituției. Ambulanțierii au o pregătire specială, inclusiv un curs de proceduri medicale.

  Pentru examen sunt disponibile un post la Serviciul Județean de Ambulanță Gorj, Stația Centrală Târgu Jiu și un post la Substația de la Turceni. Cei doi ambulanțieri vor activa la Compartimentul de asistență medicală de urgență și transport medical asistat.

  De precizat că Serviciul Județean de Ambulanţă Gorj este o unitate sanitară publică de importanţă strategică, cu personalitate juridică, aflată în coordonarea departamentului de specialitate din Ministerul Sănătăţii, având în structura sa un compartiment pentru asistenţă medicală de urgenţă și transport medical asistat, cu echipaje medicale de urgenţă, cu sau fără medic şi un compartiment de transport sanitar neasistat. Compartimentul pentru asistenţă medicală de urgenţă funcţionează în regim de lucru continuu, în aşteptarea solicitărilor de asistenţă medicală de urgenţă.

  Potrivit site-ului oficial ambulantagorj.ro, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj are sediul central în Târgu Jiu (stația centrală) și șase substaţii de ambulanţă la Motru, Novaci, Bumbești-Jiu, Târgu-Cărbunești, Rovinari și Turceni care asigură o acoperire eficientă a întregului teritoriu al judeţului. Personalul medical operativ este format din 7 medici, 70 de asistenţi, 6 operatori registratori de urgenţă şi 75 de ambulanţieri.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!