spot_img
20.3 C
Târgu Jiu
vineri, mai 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateSe depun cererile pentru ajutorul de încălzire și energie

  Se depun cererile pentru ajutorul de încălzire și energie

  Ajutor încălzireDirecţia de Protecție Socială din cadrul Primăriei Municipiului Târgu Jiu informează cetăţenii care se încadrează în venitul stabilit de legislația în vigoare că, începând cu data de 17 octombrie 2022, pot depune cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire și a suplimentului pentru energie.

  Cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire și a suplimentului pentru energie se depun în centrele din locaţiile Clubului ,,Vârstei a Treia” din str. Olteniței și Clubului “Vârstei a Treia” din str. Mioriţei, de luni până vineri, în intervalul orar 8,00 –17,00, precum şi la sediul Direcției de Protecție Socială Târgu Jiu, conform programului de funcționare al instituției. Formularele pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei sunt disponibile în locațiile mai sus menționate, începând cu data de 17.10.2022.

  În cazul în care locuințele sunt încălzite cu energie electrică, cererile se depun la sediul direcției: „Pentru încalzirea locuințelor cu energie electrică, cererile se depun la sediul Direcției de Protecție Socială Tărgu Jiu. Ajutoarele pentru încălzirea locuinței se acordă pentru perioada sezonului rece noiembrie 2022- martie 2023, iar suplimentele pentru energie, pentru perioada noiembrie 2022-octombrie 2023″, transmit oficialii DPPS Târgu Jiu.

  Venitul mediu net lunar până la care se acordă ajutorul pentru încălzirea locuinței și suplimentul pentru energie este de 1386 lei/persoană în cazul
  familiei și de 2053 lei în cazul persoanei singure.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: