spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
miercuri, aprilie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateExamenul pentru depistarea trichinelozei în aproape toate localitățile din Gorj

  Examenul pentru depistarea trichinelozei în aproape toate localitățile din Gorj

   

  Examenul pentru depistarea trichinelozei poate fi efectuat în aproape toate localitățile județului Gorj. În 63 de localități există medici veterinari care pot efectua această investigație.

  „Sunt acoperite 63 de de localități cu medic veterinar și mai avem șapte circumscripții în procedura de atribuire. Dacă până acum aveam circumscripții care nu puteau efectua examenul trichineloscopic, situația s-a clarificat. Dotările minime necesare cuprind și acest aparat care să efectueze examenul trichineloscopic“,spus Sorin Ștefănescu, directorul Direcției Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Animalelor Gorj, la o emisiune de la Radio Accent.

  Cât costă examenul trichineloscopic

  În municipiul Târgu Jiu, există două puncte în Piața Centrală și Piața 9 Mai. Programul este între 8.00 și 17.00, iar sâmbăta și duminica între 7.00 și 12.00.

  „Este o analiză care se plătește. Prețul este de 21 de lei, la fel ca și anul trecut. Colegii de liberă practică au primit recomandarea să perceapă același tarif, dar nu știu dacă vor respecta recomandările noastre, pentru că au posibilitatea să își stabilească tarifele“, a mai precizat Sorin Ștefănescu.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: