spot_img
0.6 C
Târgu Jiu
miercuri, decembrie 6, 2023
Altele
  AcasăActualitateExamenul pentru job-urile de la Cadastru, susținut într-o fostă unitate militară

  Examenul pentru job-urile de la Cadastru, susținut într-o fostă unitate militară

  Gorjenii care s-au înscris în cursa pentru obținerea unuia dintre cele patru posturi scoase la concurs la Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară vor susține examenul într-o fostă unitate militară. Pentru a înlătura orice suspiciune de fraudă, subiectele vor fi realizate de specialiști în domeniu din cinci județe, iar proba scrisă și interviul vor fi susținute de către candidați la Drobeta Turnu Severin.

  cadastru 2

  Pentru a înlătura orice suspiciune de fraudă, concursul se va organiza zonal, iar subiectele vor fi realizate de către mai multe comisii. „S-a hotărât să se facă zonal din două motive: o dată pentru că angajatorii, în speță oficiile teritoriale, au comisii proprii alcătuite din câte trei membri, care obligatoriu trebuie să fie în aceeași specialitate cu postul scos la concurs cu o experiență profesională îndelungată, dar și pentru că respectivele comisii se vor întruni în dimineața examenului la Centrul Zonal, împreună vor stabili seturile de subiecte, se vor constitui minim două seturi de subiecte și se va proceda la extragerea, de către candidați, a unuia dintre ele, urmând ca corectarea lucrărilor să se facă de fiecare comisie în parte. Comisia de la Gorj corectează lucrările candidaților de la Gorj și așa mai departe. Acest lucru înlătură orice suspiciune”, a declarat Marius Mănescu, director OCPI Gorj.

  cadastru 1Patru posturi au fost scoase la concurs în cadrul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Gorj, respectiv două de asistent registrator cu studii medii, consilier cadastru gradul I A, dar și un consilier gradul I cu o vechime de cel puțin trei ani și jumătate. „Examenul se organizează zonal, există opt zone, iar noi facem parte din zona 4, alături de județele Vâlcea, Olt, Dolj și Mehedinți. Examenul se va organiza la Dorbeta Turnu Severin, dat fiind faptul că condițiile de desfășurare acolo erau cele mai bune, ei beneficiază de un sediu într-o fostă unitate militară, unde au o sală mare nu ca aici la noi unde nu am fi avut condițiile necesare”, a mai precizat Marius Mănescu, director OCPI Gorj.

  Până la ora prânzului, luni, 2 noiembrie, au fost depuse pentru aceste posturi un număr de 6 dosare de participare la acest concurs.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: