spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateExpoziție inedită "Cum respiră pământul"

  Expoziție inedită „Cum respiră pământul”

  Muzeul Național „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu susține demersul regizorului Dan Mihalcea care atrage atenția asupra contaminării mediului cu materiale care pot să influențeze negativ funcția naturală a ecosistemelor. Astfel, vineri, 11 august, ora 16,00, la sediul instituției va avea loc vernisajul expoziției „Cum respiră pământul” ce cuprinde fotografii realizate de regizor.

  Expoziția itinerantă de fotografie „Cum respiră pământul” este alcătuită din 20 de fotografii pe care regizorul Dan Mihalcea le-a realizat la Vulcanii Noroioși la Pâclele Mici din județul Buzău.

  Dan Mihalcea este născut în Râmnicu Vâlcea. Locuiește în București. Este regizor de film și televiziune, director de imagine și artist fotograf.

  A absolvit Facultatea de Arte a Universității Hyperion din București în domeniul Cinematografie și Media, specializarea Regie de Film și Televiziune. A obținut titlul de Master în domeniul Cinematografie și Media, programul de studii Dramaturgie Cinematografică. Scenaristică de film și televiziune la aceeași facultate. Este doctorand în anul II de studiu în domeniul Cinematografie și Media la Facultatea de Teatru și Film din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.

  Regizorul Dan Mihalcea este laureat la numeroase festivaluri internaționale și naționale de film documentar.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: