spot_img
9.1 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 23, 2024
Altele
  AcasăActualitateFabrica de materiale de construcții de la Târgu Cărbunești începe să capete...

  Fabrica de materiale de construcții de la Târgu Cărbunești începe să capete contur

  Fabrica de cărămidă timp BCA din Târgu Cărbunești începe să capete contur. Primarul orașului Târgu Cărbunești, Dănuț Birău, a precizat că a fost realizată fundația și au început să se ridice stâlpii.

  „Investiția Soceram a început să capete contur și au început să fie ridicați stâlpii, o parte din structura metalică. Cred că în termenul prevăzut, la finalul anului 2024, această investiție va putea fi dată în folosință și să înceapă producția efectiv cu peste 100 de angajați din Târgu Cărbunești și zonele limitrofe. Este un câștig nu doar pentru Târgu Cărbunești, ci și pentru tot județul Gorj“, a spus primarul din Târgu Cărbunești la o emisiune de la postul Radio Accent.
  Viitoarea fabrică de materiale de construcție va avea o producție de până la 1.500 metri cubi pe zi, fiind cea de-a treia unitate de producție a societății.
  Investiția a demarat în toamna anului trecut și se ridică la suma de 30 de milioane de euro.

  Drumului expres va atrage investitori

  Primarul Dănuț Birău este de părere că zona se va dezvolta și mai mult, după construcția drumului expres Târgu Jiu-Craiova: „Ușor, ușor, lucrurile înaintează și cu realizarea acestui drum expres Târgu Jiu- Craiova, care trece pe lângă Târgu Cărbunești, astfel că poate să reprezinte un factor care să-i determine și pe alți investitori să vină în localitatea noastră“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: