spot_img
16.4 C
Târgu Jiu
duminică, iunie 11, 2023
Altele
  AcasăActualitateFamiliile din Scoarța, rămase sub cerul liber, au nevoie de ajutor

  Familiile din Scoarța, rămase sub cerul liber, au nevoie de ajutor

  Se caută ajutor pentru familiile din comuna Scoarța, rămase sub cerul liber, în urma unui incendiu ce au cuprins trei locuințe. Este binevenit orice ajutor, de la haine, pături și până la electrocasnice.

  „Mămici, apelez la voi pentru a va cere ajutorul. Duminică au ars două case din satul Budieni, comuna Scoarța și vreau să vă rog, dacă puteți, să ajutați cele două familii care au rămas fără NIMIC, a ars totul. Cu haine, electrocasnice, pături, lenjerii, orice…Ei nu mai au nimic. Vă mulțumesc!”, este mesajul transmis de o mămică îngrijorată de soarta familiilor ale căror locuințe au ars în incendiul ce a avut loc weekendul trecut.

  Și autoritățile locale au lansat un strigăt de ajutor.
  „APEL UMANITAR pentru familiile din satul Budieni, com Scoarţa, care și-au pierdut casele într-un incendiu DEVASTATOR!

  Dragi locuitori ai comunei Scoarţa şi nu numai, cei dintre dumneavoastră care puteți ajuta cele două familii din comuna Scoarţa, sat Budieni, afectate de incendiul din data de 17.07.2022, în urma căruia cele doua familii au rămas fără NIMIC, pot veni în sprijinul acestora, în funcţie de posibilitățile fiecăruia, cu sprijin financiar sau de orice alta natură.

  Persoanele de contact:

  DOBRAN IONELA +40762009726 CONT DESCHIS LA BANCA TRANSILVANIA RO39BTRLRONCRT0239745901

  BRĂILESCU PETRIA +40760753729 CONT DESCHIS LA CEC BANK RO55CECEC001946315029711”, este mesajul transmis de Primăria Scoarța.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!