spot_img
12 C
Târgu Jiu
miercuri, octombrie 4, 2023
Altele
  AcasăActualitateFemeie târâtă de doi polițiști pe zeci de metri

  Femeie târâtă de doi polițiști pe zeci de metri

  O femeie din localitatea Bolboși, care susține că a fost operată de cancer, a fost târâtă de doi polițiști până la autospecială. Fiul femeii a filmat scena.

  „M-am pomenit cu doi polițiști, acasă la mine. M-au chemat să merg la postul de poliție. I-am întrebat pentru ce. Nu s-au recomandat să spună cine sunt, ce-am făcut, de ce să mă duc la postul de poliție și au început să tragă de mine. Eu m-am opus, sunt operată de cancer și am avut și accident vascular. M-au traumatizat, m-au luat forțat până la mașina care era parcată, cam 25-30 de metri. A sărit fiul meu și îi filma. Au tras de mine până au rămas hainele într-o parte, încălțămintea într-o parte, m-au zgâriat”, a povestit Ana Tudorescu la postul Realitatea Plus.

  Unul dintre polițiști a sunat, la un moment dat, la 112, solicitând o ambulanță.

  Femeia spune că vecinul său, fost polițist, a reclamat-o că vrea să-i dea foc la casă: „Vecinul a fost polițist și am avut în trecut probleme cu el, dar nimeni nu i-a făcut nimic. Oamenii evitau să-l reclame pentru că a fost polițist. A chemat poliția că am vrut să-i dau foc la gospodărie, lucru nereal“.

  Femeia și-a scos un certificat medico-legal și vrea să se îndrepte împotriva polițiștilor.

  Femeia a refuzat să se legitimeze și nu purta mască de protecție

  Reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj au anunțat că s-a deschis o anchetă internă: „La data de 10 aprilie a.c., polițiști din cadrul Postului de Politie Slivilesti au fost sesizati prin apelul unic de urgenta 112 de o femeie de 34 de ani din comuna Bolboși, cu privire la faptul că o vecină, în vârstă de 57 de ani, ar fi încercat sa incendieze vegetația uscată de pe terenul său, care se afla lângă un fânar, pe proprietatea sa.

  Ajunși la fata locului pentru a efectua cercetări pentru infracțiunea sesizată de tentativa de distrugere, femeia de 57 de ani s-a apropiat de polițiști, fără să poarte mască de protecție, care a refuzat să se legitimeze și cu un comportament recalcitrant.

  Polițiștii au luat decizia de a conduce femeia la sediul poliției pentru stabilirea identității și luarea măsurilor legale, moment în care au intervenit în favoarea femeii fiul și fratele său.

  Pentru ca situația să nu degenereze, polițiștii au renunțat la măsura de conducere la sediul poliției și i-au adus la cunoștință femeii că va fi sancționată pentru refuz de legitimare, neportul măștii de protecție și tulburarea ordinii și liniștii publice.

  Ulterior, femeia a sunat la 112 sesizând ca ar fi fost abuzată de polițiști.

  La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Compartimentului Control Intern și Serviciului de Ordine Publică și, având în vedere cadrul si aspectele sesizării, cauza a fost înaintată pachetului pentru cercetări.

   

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: