spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
duminică, octombrie 1, 2023
Altele
  AcasăActualitateFermă de creștere a puilor într-un sat din Târgu Cărbunești

  Fermă de creștere a puilor într-un sat din Târgu Cărbunești

  O fermă pentru creșterea puilor va fi amenajată în satul Curteana, din orașul Târgu Cărbunești. Investitorul este din Târgu Jiu și a concesionat o suprafață de teren.

  „Am scos la licitație 25 de hectare în islazul satului Curteana și am încheiat un contract cu firma Bioland Agri pentru realizare unei ferme de creștere a păsărilor pe o suprafață de cinci hectare. Această fermă ar da de lucru oamenilor din zona respectivă, dar și din Târgu Cărbunești și comunele învecinate. Ar putea să fie o fermă care ar aduce un plus de valoare pentru suprafața noastră“, a spus primarul localității Târgu Cărbunești, Dănuț Birău.

  Licitația a fost contestată

  Licitația a fost contestată de către o altă societate care a participat la această procedură, dar Curtea de Apel Craiova a respins definitiv reclamația.

  „S-a judecat la Tribunalul Gorj și s-a făcut recurs la Curtea de Apel Craiova, unde rezultatul contestației nu a fost modificat, iar oamenii pot să pornească la drum pentru că era posibil să se întâmple orice“, a mai precizat primarul localității Târgu Cărbunești la o emisiune de la 1 Plus Tv.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: