spot_img
16.7 C
Târgu Jiu
miercuri, mai 29, 2024
Altele
  AcasăActualitateFiica fostului prefect de Gorj a câștigat un concurs internațional de modele

  Fiica fostului prefect de Gorj a câștigat un concurs internațional de modele

  Fiica fostului prefect al județului Gorj, Ciprian Florescu, a reușit să câștige un concurs internațional de modele.

  „Bucurie fără margini ! Dalia-Maria a reușit să obțină medalia de aur și titlul de „Star of Europe „, precum și statutul de ” Ambasador” al creațiilor „Inga Valerie” la ” THE BEST MODEL OF EUROPE ” by Rosario Stagno – Barcelona 2022, Ediția a X-a.
  Mulțumesc tuturor îndrumătorilor, susținătorilor, prietenilor și cunoștințelor care au încurajat-o pe Dalia în acest proiect de debut, extrem de îndrăzneț!
  Vă mulțumesc dumneavoastră, celor ce ne-ați transmis mesaje de susținere!
  Iar pentru un „postac” cârcotaș, am mulțumit tuturor membrilor juriului, care, din fericire pentru Dalia, erau toți membri PSD“, a transmis Ciprian Florescu pe Facebook.

  Și conducerea școlii la care învață Dalia-Maria Florescu a transmis un mesaj de felicitare: „Dalia Maria Florescu! – The Best Model of Europe, ediția a X-a, Barcelona, Spania, organizat de Rosario Stagno. Dalia a reprezentat România prin școala de modeling Move Art Project Academy, coordonator Paula Mitru. A obținut titlul de Star of Europe – gold medal și statutul de ambasador al creațiilor Inga Valerie. La concurs au participat 45 de modele, reprezentând țări din Europa și Asia“, este mesajul transmis de Colegiul Național „Tudor Vladimirescu“.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!