spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateFiii satului comunei Mușetești se întâlnesc la Școala din comună

  Fiii satului comunei Mușetești se întâlnesc la Școala din comună

  Primăria și Consiliul Local Mușetești și Școala Gimnazială din Mușetești organizează întâlnirea Fiii comunei Mușetești. Manifestările vor avea loc sâmbătă, 19 august, la Căminul Cultural din comună.

  De la ora 09,00 vor avea loc întâlniri ale generațiilor. Va fi vernisată o expoziție de pictură. Generațiile sunt grupate pe vârste de la 10 la 60 de ani de la terminarea studiilor gimnaziale la școala din comună. Vor avea loc citirea catalogului, întâlniri cu profesorii, discuții colegiale.

  Mai este programat un program artistic de dansuri țigănești cu ajutorul Ansamblului de copii „Mugurașii din Mușetești”, instructor Andreea David.

  De la ora 13.30 vor avea loc lansări de carte ale următorilor autori: Curcanu Grigore, Roșculete Ana, Nistorescu Tudor, Băcescu Mari. Totul va fi urmat de masa de prânz.

  Între orele 14,00 și 15,00 se va desfășura o Competiție de minifotbal, la care vor participa echipe din satele Grui, Mușetești, Stăncești și Larga. De la ora 16,00 și până la 23,00 vor avea loc, la Căminul Cultural, hore și un program artistic cu interpreții: Gigi Belu, Norica Covei și Cristi Pițigoi.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: