spot_img
21.9 C
Târgu Jiu
miercuri, iulie 24, 2024
Altele
  AcasăActualitateFirma de colectare a deșeurilor din Motru, amendată de Garda de Mediu

  Firma de colectare a deșeurilor din Motru, amendată de Garda de Mediu

   

  Societatea care se ocupă de colectarea deșeurilor din Motru a fost amendată cu suma de 20.000 de lei de Garda de Mediu Gorj, pentru încălcarea legislației în domeniu.

  „Garda de Mediu Gorj derulează în această perioadă un control tematic privind gestionarea deșeurilor de ambalaje. Astfel în zona Motru a fost identificată o firmă care a încălcat legislația privind trasabilitatea deșeurilor. Societatea în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 20.000 lei“, a transmis Garda de Mediu Gorj.

   

  Localnic din Motru, amendat de Poliția Locală

   

  De asemenea, Poliția Locală Motru a prins un cetățean care a aruncat în locuri interzise anvelope uzate

  „În urma sesizării primite la sediul Poliției Locale, in zona extravilan a satului Râpa a fost identificat M.I. din municipiul Motru, care aruncase dintr-o camioneta mai multe deșeuri (anvelope uzate).

  Persoana a fost sancționată contravențional pentru abandonarea deșeurilor și obligată sa ridice deșeurile din locația respectiva.

  Apelam la sprijinul dumneavoastră pentru sesizarea acestor fapte la dispeceratul Poliției Locale Motru – 0253.362.416 – mai ales pentru zonele din afara orașului, unde încă sunt abandonate deșeuri!“, a informat Poliția Locală Motru.

   

   

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!