spot_img
18.4 C
Târgu Jiu
sâmbătă, septembrie 23, 2023
Altele
  AcasăActualitateFonduri alocate pentru un drum național DEJA modernizat

  Fonduri alocate pentru un drum național DEJA modernizat

  Senatorul PNL de Gorj, Ion Iordache, a anunțat că s-a alocat o sumă de 58 milioane de lei pentru modernizarea unui drum care a fost reabilitat anul trecut. Este vorba de Drumul Național 67 D între Târgu Jiu și Baia de Aramă.

  „Drumul Târgu-Jiu- Arcani-Tismana-Baia de Aramă(DN 67D) va intra într-un amplu proces de reabilitare. În urma solicitărilor venite din partea echipei PNL Gorj, Guvernul a alocat, din fonduri de la bugetul de stat, peste 58 de milioane de lei pentru reabilitarea părții carosabile, a podurilor și podețelor.

  În plus, se vor construi 3 poduri noi și se vor amenaja trotuare, parcări, acostamente, șanțuri și rigole. Licitația va fi la începutul lunii februarie iar lucrările au termen de execuție 1,5 ani.

  Este important că, deși traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere economic, Guvernul liberal continuă să aloce fonduri pentru investiții“.

  Drumul dintre Târgu Jiu și Baia de Aramă a fost reabilitat în urmă cu aproximativ un an. Un strat nou de asfalt s-a turnat pe acest drum. Cu toate acestea, planeitatea drumului nu este corespunzătoare.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: