spot_img
15.7 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 22, 2023
Altele
  AcasăActualitateFosta soție a omului de afaceri Nicolae Sarcină, amendată cu 2.000 de...

  Fosta soție a omului de afaceri Nicolae Sarcină, amendată cu 2.000 de lei de către Poliția Locală. Află ce a putut să facă

  Fosta soție a omului de afaceri Nicolae Sarcină a pus pe gardul locuinței sale, din zona municipiului Târgu Jiu stâlpișori care se pun în mod normal pe stradă, pentru nu le mai permite șoferilor să își parcheze mașinile lângă gardul casei sale.

  Locatarii din cartier sunt revoltați, pentru că mașinile sunt parcate acum aproape de mijlocul drumului, iar ambulanțele sau alte autospeciale nu mai pot să treacă. „În zonă se parca lângă gard, până acum un timp. Acum, lumea parchează in mijlocul drumului. Desigur, nu ar avea loc ambulanțe sau mașini de pompieri. În timpul ăsta, Poliția Locală dă amenzi prin 9 Mai… La 50 metri distantă este o instituție publică și se poate parcă lângă gard. Lângă proprietatea Victoria 88 nu se poate…“, a spus o locatară.

  Riscă să mai primească o amendă

  Reprezentanții Poliției Locale Târgu Jiu i-au dat o amendă de 2.000 de lei, pentru încălcarea Ordonanței de Urgență 43 privind regimul drumurilor și a primit măsura îndepărtării stâlpișorilor. În cazul în care nu-i va îndepărta, femeia riscă o nouă amendă din partea Poliției Locale.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  1. Este un început,dar să vedeți că după ce le va da jos (dacă le va da) își va parca mașina acolo, dar nu orice mașină,una cu remorcă care cu totul are vreo 8-9 metri!

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: