spot_img
9.2 C
Târgu Jiu
sâmbătă, martie 2, 2024
Altele
  AcasăActualitateGiurcău rămâne şomer

  Giurcău rămâne şomer

  Fostul şef al Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Gorj, Mădălin Giurcău, promite dezvăluiri privind adevăratele motive pentru care a fost demis din fruntea instituţiei. Giurcău susţine că dacă şefii de la centru vor numi în locul său o persoană din interiorul instituţiei va contesta revocarea sa din funcţie. Există posibilitatea ca în locul lui Giurcău să fie adus un comisar de la Dolj sau postul să fie ocupat de către soţia consilierului lui Gheorghe Cocină, preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate Gorj.

  Mădălin Giurcău, şeful Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor Gorj, ar putea contesta în instanţă decizia de revocare din funcţie înaintată, la începutul săptămânii, de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor. Progresistul Mădălin Giurcău a declarat că va da publicităţii adevăratele motive pentru care a fost schimbat din funcţie abia luni, după ce şefii de la Bucureşti vor anunţa numele noului comisar şef de la Gorj. Giurcău este hotărât să dea în judecată Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor dacă în locul său va fi numit un comisar din interiorul Comisariatului Judeţean. „Rămâne să vedem cine va fi comisarul şef. Eu nu mi-am făcut un post în cadrul Comisariatului ca să pot să rămân angajat. Eu n-am greşit cu nimic faţă de instituţie, luni voi anunţa ce voi face şi ce scrie în raportul Autorităţii. Eu consider că nu au fost motive să mă schimbe”, a precizat Mădălin Giurcău.

  UNPR decide

  Pe de altă parte, există posibilitatea ca noul şef al instituţiei de control să fie adus de la Dolj pe linie politică. Surse din cadrul UNPR Gorj susţin însă, că Rodica Braia, comisar la Protecţia Consumatorilor, ar avea şanse să preia conducerea instituţiei. Rodica Braia este soţia consilierului şefului Casei de Asigurări de Sănătate, Gheorghe Cocină, preşedinte al UNPR Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: