spot_img
13.4 C
Târgu Jiu
duminică, martie 3, 2024
Altele
  AcasăHeadlinesLiviu Andrei vrea încă un mandat

  Liviu Andrei vrea încă un mandat

  Liviu Andrei este în continuare prefectul judeţului Gorj. În cadrul întâlnirii de astăzi, pe care o va avea cu reprezentanţii PDL Gorj, se va stabili dacă acesta va candida în alegerile locale sau nu.

  În ciuda zvonurilor apărute, Liviu Andrei ocupă în continuare biroul de prefect al judeţului. Zvonurile care au circulat la adresa acestuia, cum că ar fi fost schimbat din funcţie, au fost demontate de către prefect. Andrei a negat faptul că ar fi făcut vreo plângere la adresa vreunui şef de instituţie. Cât despre ordinul dat de Ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, prefectul Liviu Andrei spune că astăzi se va lua o decizie în cadrul unei întâlniri pe care o va avea cu reprezentanţii PDL Gorj. „Mă voi întâlni cu domnul Ruşeţ şi vom stabili dacă am şanse, dacă nu mă voi ocupa de organizarea alegerilor şi rămân prefect în continuare”, a mai declarat reprezentantul Guvernului în teritoriu.

  Susţinere pentru Ruşeţ

  În situaţia în care nu va candida la alegerile locale, Andrei a declarat că îl va susţine pe Ion Ruşeţ pentru Consiliul Judeţean. În acest caz, prefectul judeţului se va ocupa de organizarea alegerilor locale. Cât priveşte viitorul său, dar şi cariera sa, prefectul judeţului se gândeşte la toate variantele. Una din acestea se referă la posibilitatea ca PDL să facă alianţe sau să rămână la guvernare, caz în care va dori să fie, în continuare, reprezentantul Guvernului în teritoriu. „Şi…dacă partidul meu va face alianţe şi va rămâne la Guvernare, eu voi dori ca pentru munca desfăşurată să fiu prefect”, a mai declarat prefectul judeţului pentru Acces Tv.

  Ruşeţ n-are ce să-i reproşeze lui Andrei

  Legat de o posibilă demitere a prefectului, Ion Ruşeţ, liderul PD-L Gorj, afirmă că au fost doar zvonuri răutăcioase pentru a destabiliza organizaţia judeţeană. Ion Ruşeţ a declarat pentru Radio Omega că partidul care l-a susţinut pe Andrei la Prefectură nu are nimic să îi reproşeze acestuia. „Domnul prim-ministru poate să îl evalueze pe Andrei. Dar, din punct de vedere al partidului, nu avem să îi aducem reproşuri. Au fost zvonuri răutăcioase. Demiterea lui Andrei este un zvon răutăcios. În opinia mea, este o manevră de diversiune. Nu cred că vine din interiorul partidului, cred că vine din afara acestuia şi are scop de a destabiliza organizaţia judeţeană lucru care nu se va întâmpla”, a declarat pentru Radio Omega Ion Ruşeţ, preşedintele PD-L Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  1 COMENTARIU

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: