spot_img
20 C
Târgu Jiu
marți, aprilie 16, 2024
Altele
  AcasăActualitateGorj: Mai multe centre de sacrificare a mieilor

  Gorj: Mai multe centre de sacrificare a mieilor

  Autoritățile se pregătesc să amenajeze spațiile pentru sacrificarea mieilor de Paște. Anul acesta, la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Gorj au fost depuse mai multe solicitări. În toate orașele din județ pot fi deschise centre de sacrificare.

  Potrivit conducerii DSVSA Gorj, cumpărătorii pot sta liniștiți, pentru că, în centrele de sacrificare va fi personal specializat, care să efectueze controlul cărnii.
  „Anul acesta sacrificarea mieilor se va face în conformitate cu legislația actuală. Noi am făcut cunoscut la nivelul primăriilor Târgu Jiu, Motru, Turceni, Novaci și Tismana că pot organiza centre de sacrificare temporare.
  Centrele de tăiere vor fi amenajate de săptămâna viitoare, pentru Paștele ortodox. DSVSA Gorj va asigura asistență sanitar veterinară la toate centrele de sacrificare a mieilor, la solicitarea UAT-urilor. În Târgu Jiu vom avea două centre de sacrificare. Unul va fi în zona Pieței Litovoi, altul în Târgul Auto. Va fi un control sanitar foarte strict”, a declarat Florin Gorcea, directorul DSVSA Gorj.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: