spot_img
15.4 C
Târgu Jiu
joi, octombrie 5, 2023
Altele
  AcasăActualitateGORJ Palatul Administrativ intră în reabilitare

  GORJ Palatul Administrativ intră în reabilitare

  Palatul Administrativ al Gorjului, clădire monument istoric, înscrisă în lista de Patrimoniu Național, cod LMI GJ-II-m-A-09191, va fi reabilitată de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Națională de Investiții.

  În urma cutremurelor din luna februarie, urmate de peste 1000 de replici, care au afectat clădirea, a fost depusă la Compania Națională de Investiții o solicitare pentru finanțarea lucrărilor de reabilitare, consolidare și dotare al Palatului Administrativ, cuprins în lista sinteză prin Ordin de ministru.

  Ieri, 21 august, în baza notei conceptuale și a temei de proiectare în scopul justificării necesităţii şi oportunităţii investiției, CNI a elaborat documentația de achiziție a serviciilor de proiectare, încărcând în SEAP documentația de atribuire pentru serviciile de proiectare – faza SF/DALI – conform certificatului de urbanism.

  Pe baza acestei documentații, se va estima valoarea lucrărilor, urmând ca, în baza documentației de avizare a lucrărilor de intervenție, să se demareze procedura de atribuire a serviciilor de proiectare, a proiectului tehnic și a lucrărilor de execuție.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: