spot_img
27.5 C
Târgu Jiu
luni, septembrie 25, 2023
Altele
  AcasăExterneTrump merge la închisoare. S-a hotărât să se predea

  Trump merge la închisoare. S-a hotărât să se predea

  Donald Trump, fost președinte al SUA, a planificat să se predea autorităților judiciare pentru proces joi, la închisoarea din comitatul Fulton din Atlanta, statul Georgia. Această informație a fost dezvăluită de CNN, citând surse neidentificate, iar Reuters a relatat marți despre aceasta.

  Data prezentării în instanță a fost stabilită în urma negocierilor dintre biroul procurorului din comitatul Fulton și avocații lui Trump, cu privire la obligațiile de eliberare și condițiile în care acesta poate fi eliberat. Acest fapt a fost raportat de CNN. Un rechizitoriu extins pe 98 de pagini, dezvăluit săptămâna trecută în Georgia, a pus sub acuzare atât pe Donald Trump, fostul președinte, cât și alți 18 inculpați, sub un total de 41 de capete de acuzare. Aceste acuzații sunt legate de eforturile de a contesta rezultatele alegerilor pierdute de Trump în statul Georgia în anul 2020.

  În momentul în care Trump va ajunge la închisoare, zona înconjurătoare a închisorii de pe Rice Street va fi strict securizată, conform declarației biroului șerifului local, fără a se menționa însă ora exactă a predării. În timpul procesului său în Georgia, Trump va trebui să plătească o cauțiune de 200.000 de dolari și să respecte o interdicție privind transmiterea de mesaje amenințătoare prin rețelele de socializare. Aceste restricții au fost impuse de instanță în contextul acuzației că Trump ar fi încercat să influențeze rezultatele alegerilor din 2020 pe care le-a pierdut.

  „Voi merge joi la Atlanta, Georgia pentru a fi ARESTAT de o procuroare de EXTREMĂ STÂNGA”, a scris pe platforma sa Truth Social miliardarul republican, conform AFP.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: