spot_img
20.7 C
Târgu Jiu
miercuri, iunie 19, 2024
Altele
  AcasăActualitateGorjean trimis în judecată, pentru tentativă de omor. A lovit un bărbat...

  Gorjean trimis în judecată, pentru tentativă de omor. A lovit un bărbat cu toporul în zona capului

  Un gorjean a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Acesta a vrut să-l lovească pe un bărbat cu toporul în cap. Din fericire, acesta s-a ferit, iar loviturile au fost atenuate. Făptașul, Aurel Turbatu, au fost arestat preventiv în toamna acestui an.

  „În dimineața zilei de 21 octombrie 2023, în jurul orelor 8.00-8.30, în timp ce se afla la imobilul din orașul Bumbești Jiu, județul Gorj, pe fondul unui conflict spontan determinat de neînțelegerile legate de munca în gospodărie, inculpatul T.A. s-a înarmat cu un topor cu care a lovit de sus în jos în direcția capului persoanei vătămate T.I.D., urmârind să-i suprime viața. Victima a avut o reacție promptă și s-a ferit, astfel că a suferit o plagă profundă la nivelul umărului stâng. În momentele imediat următoare acestei lovituri, între inculpat și victimă s-a desfășurat o luptă corp la corp pe parcursul căreia victima T.I.D. a căzut la pământ și în timp ce inculpatul T. A. era înarmat cu același topor, fiind poziționat deasupra victimei, a lovit-o pe aceasta cu tăișul toporului de mai multe ori în fața feței și a capului“, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

  Victima „s-a apărat de loviturile aplicate și le-a diminuat intensitatea“

  Procurorii spun că doar prezența de spirit a victimei i-a salvat viața: „Rezultatul urmărit de agresor de a suprima viața victimei nu s-a produs din motive exterioare voinței acestuia, respectiv opoziția victimei, care s-a apărat de loviturile aplicate și le-a diminuat intensitatea.
  Leziunile traumatice produse victimei prin acțiunile inculpatului au necesitate pentru vindecare un număr de 10-12 zile de îngrijiri medicale, așa cum atestă raportul de expertiză medico – legală nr/1645/21.10.2023“, au mai transmis anchetatorii.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  Iliuși Antonie on Gorj: Se renumără voturile
  error: Content is protected !!