spot_img
18.6 C
Târgu Jiu
marți, septembrie 26, 2023
Altele
  AcasăActualitateGorjeanul care încurajează vaccinarea anti COVID-19, deși a ajuns în scaunul cu...

  Gorjeanul care încurajează vaccinarea anti COVID-19, deși a ajuns în scaunul cu rotile din cauza unui vaccin

  Povestea lui Robert Gavrilescu, gorjeanul aflat într-un scaun cu rotile din copilărie, în urma unui vaccin antipoliomelită, a fost prezentată pe platforma oficială vaccinare anti COVID-19, Ro Vaccinare. Robert este cunoscut prin talentul său muzical. Acesta cântă la orgă și vocal, dar este un luptător pentru drepturile persoanelor cu dizabilități.

  Cu toate că a rămas în scaunul cu rotile din cauza unui vaccin, Robert încurajează vaccinarea anti COVID-19.

  „Eu după vaccinul antipolio din anul 1977 am rămas schilodit pe viață. Într-un scaun rulant, iar ca mine și alți copii au avut probleme la acea vreme. Dar cu toate acestea, acel vaccin a eradicat poliomielita…

  Eu ce pot sa mai fac? Un singur lucru mă face fericit după această tragedie personală: poate și cu ajutorul meu (că am pățit-o și ca mine, milioane de copii pe planetă) acel vaccin a fost îmbunătățit și azi se face fără probleme.

  Azi m-am (expus) din nou acestui vaccin împotriva COVID-19 (inclusiv doza 3 – Pfizer)  pentru ca mai apoi copilul meu, nepoții și strănepoții mei să-l facă peste ani fără probleme!

  Iar daca voi muri mâine, nu-mi pare rău pentru că știu că mi-am făcut treaba pe planetă, acela de a face o casă,  un copil și am sădit un pom !

  P.S. Și m- am oferit cobai la două vaccinuri, gratis . Prima dată obligat de regimul comunist iar acum cu bună știință și fără remunerație de mici, bere sau vouchere, ci doar din convingere și încredere în știință și în medici.

  Vă doresc sănătate!

  Să nu uităm că strămoșii noștri s-au sacrificat pentru ca noi azi să fim aici. La revoluția din 89 ‘ au murit oameni ca noi azi să avem dreptul la opinie! Toate generațiile trecute au făcut sacrificii pentru generațiile viitoare.

  Hai să fim mai buni și mai puternici!”, a transmis Robert Gavrilescu.

   

  Grup creat de Robert pentru susținerea vaccinării

   

  Reprezentanții Ro Vaccinare i-au mulțumit lui Robert pentru mesajul său: „Mulțumim pentru mesaj, Robert!

  Poate nu știți, dar Robert a creat un grup de Facebook în care a susținut campania de vaccinare împotriva COVID-19 încă de la începutul campaniei de vaccinare.

  Datele prezentate până în momentul de față au demonstrat că vaccinurile împotriva COVID-19 sunt sigure și eficiente. La nivel global au fost administrate peste 10.4 Miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19“.

   

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: