spot_img
17.1 C
Târgu Jiu
vineri, septembrie 29, 2023
Altele
  AcasăActualitateGorjencele, întâmpinate cu flori

  Gorjencele, întâmpinate cu flori

  1 martie reprezintă începutul unei luni dedicate femeilor, cele care reprezintă pionul principal în societate. Femeile din tot judeţul Gorj şi nu numai au fost răsfăţate ieri cu daruri şi flori, care mai de care mai interesante. Chiar dacă erau deţinuţi, oameni obişnuiţi, politicieni, fiecare s-a gândit la ziua de ieri ca la un început, o zi de primăvară presărată cu sentimente de iubire şi preţuire pentru femeile din viaţa lor.

  Primarul din Crasna, Aurel Vamvu, mergând pe premisa că femeia trebuie sărbătorită, a şi trecut la acţiune. În incinta Căminului Cultural din localitate, acesta a „încins” o petrecere pe cinste, pentru femeile din comunitatea locală. Fiecare a primit un buchet de flori şi un cadou. Femeile au fost poftite la masă şi astfel au avut surpriza să constate că cei care le serveau erai chiar bărbaţii. Meniul a fost unul tradiţional cu mămăliguţă şi tochitură, asezonate cu palincă. Nu a lipsit de la eveniment nici preşedinta organizaţiei de femei PSD Gorj, Elvira Şarapatin, care a fost mai mult decât încântată de manifestarea din localitatea Crasna. Muzica şi voia bună au cuprins Căminul Cultural iar cei prezenţi la eveniment, mai ales femeile s-au putut bucura de ziua lor, aşa cum se cuvine.

  Tinerii din PSD au oferit flori gorjencelor

  Şi în Târgu-Jiu, străzile au răsunat de veselie şi voie bună. Femeile au fost mai mult decât răsfăţate de bărbaţii din viaţa lor. Fie că te aflai la colţul blocului sau mergeai la piaţă, cineva te întâmpina cu flori. Tinerii din Partidul Social Democrat Gorj au vrut să le surprindă pe gorjence cu o floare şi astfel, s-au înarmat cu 1500 de garoafe, pe care le-au „împrăştiat” pe bulevardele municipiului. Adrian Tudor, vicepreşedinte PSD Târgu-Jiu a declarat „Cu ocazia zilei de 1 Martie PSD Târgu-Jiu au oferit doamnelor şi domnişoarelor din municipiul Târgu-Jiu 1500 de garoafe şi felicitări. La acţiune au participat consilieri locali ai PSD Târgu-Jiu, tineri sociali democraţi(TSD Târgu-Jiu) şi liga studenţilor sociali democraţi(LSSD). Mă bucur că am reuşit să facem ziua mai senină pentru1500 de doamne şi domnişoare”.

  Te-ar mai putea interesa

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.

  Ultima oră!

  Comentarii recente

  error: Content is protected !!
  %d blogeri au apreciat: